När katten är borta..

Ja Nicklas jobbar natt så inatt har jag tagit över lillan till våran säng! Hon är ju annars helt otroligt duktig på att sova själv (har aldrig sovit en natt med oss än, bara mysstunder på morgonen eller ibland då jag oxå varit sugen på en eftermiddagslur har vi snozat ihop i storsängen:)
Så nu ligger hon och sover här bredvid, lillhjärtat!!
Tiden går fort verkligen.. De hör kortet från mobilen tog jag då hon var prick en vecka gammal.. Herreguuud så liten:)


Kommentarer
Postat av: Emelie - Mamma till Emilia

Ja precis så där var det för Emilia. Blev orolig att hon skulle få sömnbrist. Hon kunde bara sova ordentligt så länge hon låg på mig eller när jag låg bredvid henne.

Hur lång tid tog det innan du började märka effekt efter att du slutade med mjölk? Haha, ja men det gör ju verkligen det. Man kan ju glömma att köpa halvfabrikat om man vill ha snabba middagar. Allt måste ju typ göras från grunden, för innehåller det inte mjölk så kanske det är nå annat som ger magknip.

Ja de är bara bra. De är en väldigt bestämd dam som är väldigt mammig, men det gör inte mig nå ;) De är så roligt att se alla dessa små framsteg som dyker upp vecka för vecka. Man har som fortfarande svårt att tro att denna person har legat i ens mage.

Hur är det annars med eran tjej då?


2012-09-17 @ 07:51:58
URL: http://mliwestbom.blogg.se
Postat av: Karin

Så lugn, tillfreds och helnöjd hon ser ut på den här bilden! Så skön :D

Svar: ja hon ser verkligen helnöjd ut på bilden=)
ouzzo.blogg.se

2012-09-17 @ 22:26:09
URL: http://tjofftjoff.blogg.se
Postat av: Emelie - Mamma till Emilia

Ja man blir ju automatiskt sugen på det man inte får äta och sen gör ju amningen det inte lättare heller. Jag känner mig totalt bottenlös och skulle kunna äta hur mycket som helst, utan att känna mig mätt!

Men så skönt för henne! Så hon har det inte alls lika kämpigt med gaserna nu då? Vi körde på både minifom och sempers, men jag tyckte hon spydde så mycket av miniform. Så nu är det bara sempers som gäller. Och det har då inte visats någon skillnad sen vi slutade med dom heller. Använder ni er av magdropparna? Läste att det fanns ett amningste man kunde dricka, som tydligen skulle vara bra mot gaserna.

Men så härligt :) Jaså så hon gillar inte babyselen. Har ni prövat dammsuga/städa under tiden som hon är i den? För Emilia tyckte inte om den heller från början, men så länge jag höll mig sysselsatt så var hon nöjd. Nu somnar hon nästan direkt när hon är i den. Tycker hon om att vara i barnvagnen då?

2012-09-18 @ 13:14:19
URL: http://mliwestbom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0