9 underbara månader med dig!

Detta inlägg skulle kommit upp igår..
 
Ja igår blev du 9 månader.. tänk vad tiden fortsätter springa iväg!
Tycker tiden speedat upp ett 10 tal ggr sen det där plusset på stickan i början på december 2011...
 
De där med att spy är fortfarande roligt.. mamma är less, men men.. nån gång går de väl över=) Å andra sidan är hon långt ifrån extrem då det finns många bebisar som äter typ medicin för att lägga ett "lock" över magmunnen då ALLT inprincip annars kommer upp..
Sover fortfarande bra, äter fortfarande bra 2 mål välling, 2 mål ersättning och 2-3 mål mat per dag.. låter kanske mycket att äta mellan 07.00-20.00 men har valt att lägga till extra mål så äter hon liiite mindre alla mål.. endast med tanke påå att hon spyr oavsett om magen är full eller havlfull=)
Står mot allt som går.. andra bebisar är extra kul att försöka stå mot.. och går längst möbler.. det är mycket liv och mycket bus.. inte rädd för att slå sig för truttat i backen har hon gjort ett par ggr (både 1 och 2 bulor...) får lika panik varje gång men de hör väl till.. än så länge är ju fallhöjden inte högre än hennes egen längd så att säga=) Klättra upp på soffan eller stolar har hon (ännu) inter lyckats med om än det försöks heeela tiden!
 
Tänderna spricker upp mer och mer.. dom är såååå söta=) Tur de inte bekommer henne för dom kommer verkligen tätt nu!
 
Sover nonstop mellan 20.00 och nångång mellan 06-08.. däremot gör vi aldrig morgon före 07.30=) Har kommit in i en liten sovperiod nattetid vilket jag ger tummen upp för! Så vaknar hon och vill äta välling vid 06 somnar vi alltid om till ca 08=) Förstörde ju hennes sovrymt efter Italien så hon vaknade vid 04 och skulle äta.. men de gick tillbaka av sig själv och nu är de ju nästan bättre än förut!
 
Håret växer fast än är de ett bra tag tills de e snoddar och rosetter i håret=) Däremot tror jag inte hon kommer bli så kritvit som jag var.. är fortfarande ganska "mörk" så lär gå mer på Nicklas sida=)
 
Skaka på huvudet och klappa händer är kul! Fast att göra det på kommando fungerar icket=) Ännu roligare är det dock att titta på sig själv i spegeln.. ibland kan hon krypa in i klädkammaren och sitta och surra med sig själv i spegeln i 20-30 minuter! Helt fascinerad av den andra bebisen på andra sidan=) Extra kul är det då att skaka på huvudet, hahaha! Undrar vad hon tänker på egentligen=)
 
I klädväg existerar nästan bara 74 och även nått enstaka 74/80 och 2 pyjamasar i 80 (fast dom är små i storleken)
Lite mammig men inte rädd främlingar (förutom Sara V en gång, hahaha, jag skrattar fortfarande.. tur de gick över efter ett par minuter=)
 
 
Annars är det en lätt tjej som är nöjd med det mesta! Är van och resa både hit och dit vilket är skönt och är mycket tillfreds med det!
Däemot är det liiiite för mycket "spring" i benen för att tycka de e kul och sitta still för länge=)
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Det låter som Melissa det där (förutom sovandet, ätandet och tänderna. :P Och mammigheten. :P Men i sättet. Aktiv och inte rädd att falla. :P asså, inser du hur länge sen det var vi sågs? undrar när vi ska kunna ses nästa gång. :P Lär ju dröja några veckor till nu :(

Svar: haha, men dom har ju varit rätt lika varandra (fast ändå olika) hela tiden=) Tänderna booorde ju börja komma snart!! Lär ju ploppa upp ganska tätt (gissar jag) när dom väl börjar!
Ja jag insåg de igår.. lär ju bli ett tag till med tanke på vattkopporna.. och innan dom e borta har ju jag börjat praktik och då lär de definitivt vara kört (de e ju ev en helgdag) men veckorna är jag ju borta mån-tors jämt fram till 6 juni!!
ouzzo.blogg.se

2013-04-23 @ 08:22:22
URL: http://saraah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0