Världens snällaste Amanda!

Har en knäckt tjej här hemma, hon sov till 8.30 och sen har hon redan sovit lunch i över en timme.. får se när hon tänker vakna, men de tar ju på krafterna att vara på resande fot! Själv är jag oxå lite trött, men fick ju sovmorgon till 8.30 så ska väl inte klaga=)
 
Annars har vi haft världens snällaste dotter med oss, inget gråt, gnäll och skrik i planen varken upp eller nedresa.. flera människor har rent vänt sig om och sagt till oss "Herregud vilket fantastiskt glatt barn ni har!" ja kan bara instämma.. sen har hon sovit mycket på planen vilket givetvis underlättat men hon har inte brytt sig de minsta om nån start/landning utan bara suttit och lekt med nån leksak eller boardingkorten;)
 
Kommer en uppdate om resan en annan gång.. ska inte dröja så länge men måste passa på och tvätta upp och få lite ordning i kaoset och då är det bara passa på de den lilla sover!
 
Här är vi på Colloseum, lätt den häftigaste byggnad jag sett! Den hade sååå mycket, och var mycket större än vad jag någonsin kunnat tro! 
 
//Emma

Kommentarer
Postat av: Karin

Åååh! Vad härligt att det gått så bra :) Ser fram emot fler bilder!!! :D

2013-04-11 @ 23:10:54
URL: http://tjofftjoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0