De där med att gå!

Jag tar tillbaka de där med att vara en snigel.. Haha har tidigare varit så imponerad av barn som börjat gå för många är så stadiga och snabba direkt! Men de e nog så de är för dom flesta. Amanda har ju gått i dryga 2 veckor nu och snart springer ju ungen fram!;) kryper gör hon inte alls lika mkt heller de försvinner mer och mer, skulle säga hon kryper 10% och går 90%.
Även ute traskar vi numera om än hon inte är ett fan av varken strumpor eller skor!
Fick iaf ett par nya skor förra veckan som är lätta att ta på och av, smidiga och mkt neutrala. Gillar att de är dubbla dragkedjor så man nästan kan öppna hela skon och bara sätta i foten! Dom gillar hon faktiskt hyfsat mkt och kommer flera ggr per dag bärandes på dessa i hopp om att få gå ut! Så vi är ute allt som går när bara vädret tillåter! Fanns ett likadant par fast röd/rosa men nä, svart/grå passar ju till alla kläder och liiite genustänk kan man ju försöka ha:)


Kommentarer
Postat av: sara

Praktiska! Vi måste införskaffa oss några bra höstskor :)

Svar: Yes, och sen vinterskor=) dom e ju så söööta när dom är så små!:)
ouzzo.blogg.se

2013-08-20 @ 12:23:21
URL: http://saraah.blogg.se/
Postat av: Sara

ja vinterskor vet vi redan vad vi ska köpa så det funderar jag inte så mycket på. Har just köpt ett par höstskor, ett par kavat. Hoppas dom är bra :)

Svar: ja v i ska ha kouma eller vad dom heter till vintern=) Det är dom säkert=)
ouzzo.blogg.se

2013-08-20 @ 21:25:39
URL: http://saraah.blogg.se/
Postat av: Sara

ja, mamma har ju rätt så bra koll på vad som är bra att ha dagismässigt också, och hon säger att kouma är helt klart bäst på vintern! :)

2013-08-21 @ 08:34:43
URL: http://saraah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0