Spara till någon du bryr dig om.

ÄNTLIGEN har vi tagit tummen ur röven och fixat en sparfond till Amanda. Har länge tänkt göra de men har bara glömt hela tiden, men förrq veckan när jag var till banken kom Katarina (hon som vi har kontakt med via banken) Ja vi ränner ju på banken konstant känns de som..ja i och med nicklas företag då:) Hon frågade om vi inte skulle boka möte för detta! Så de gjorde vi och igår var hela familjen (ja även Amanda) med till banken och pratade om olika sparsätt/fonder och dyl. Vi valde Kapitalspar Barn vilket innebär att det varje månad dras pengar från vårat konto till hennes fond fram till hon är 20 år!
Det känns jättebra och som dom sa på banken, "en av det bästa investeringar du gör, att spara till ditt barn och verkligen ge denne chansen att lyckas." Som studielån, bidrag till bostad, en bil eller vad som tänkas kan behövas..
Tycker det är skönt att det även dras varje månad och inte engångsinsättningar då och då.. självklart kommer de säkert komma in engångsbelopp men nu vet man ju vad den minsta summan kommer vara den dagen pengarna ska betalas ut:)
 
Nä tycker ni alla med barn faktiskt ska öppna ett sparkonto/fond för att spara till den viktigaste i mitt liv är iallafall en självklarthet!

Kommentarer
Postat av: Sara

ja det har vi också. Det dras också varje månad, helt perfekt! :) Och så är det enkelt då släktingar vill ge pengar till henne så ger vi bara kontonumret så kan de själva sätta in :)

2013-02-23 @ 16:59:03
URL: http://saraah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0