Hönsmamman

Undrar om jag alltid kommer vara en Hönsmamma..;) min dotter har jag nu på sista tiden 2 ggr hittat sovandes på mage.. INTE okej om ni frågar mig;) Haha så jag vänder henne till rygg igen! Usch får lite ångest.. Fjantigt jag VET och framförallt när hon ändå är närmare 8 månader;)
Men.. En gång Hönsmamma ALLTID Hönsmamma! Den där navelsträngen tänker jag aldrig klippa bara så ni vet;)


Kommentarer
Postat av: Karin

Varför är det INTE okej?? :)

2013-03-18 @ 23:57:58
URL: http://tjofftjoff.blogg.se
Postat av: Sara

Det är ju faktiskt ingen fara :) Det är ju bara när de är små spädisar som det inte är så bra :) Som min bvc kvinna sa... Dom har ju reflexer när dom är så här stora så det är absolut inget att vara orolig för. Sen tycker jag inte det är att vara hönsig direkt ;) Melissa sover JÄMT på mage nu, eller på sidan. Och jag var mest orolig i början nu är jag inte det längre :)

Svar: fast PSD kan inträffa upp till 1 års ålder.. jag vet att de inte e nån fara men kan ändå inte låta bli och tycka de är jobbigt.. så då vänder jag henne hellre (hon sover ju så hårt så hon vaknar ju då inte fast man bär omkring henne, haha=)
ouzzo.blogg.se

2013-03-19 @ 21:49:58
Postat av: Sara

jag vet det, men det är ju ingen som vet om det hände just pga att barnet sov på mage? det är ju samma som att barnet sover ute och andra orsaker. en tant på jobbet, hennes barnbarn dog ute när han sov i vagnen då han var 7.5 månad. så ska man tänka så ska man ju vara orolig över ALLT. klart man får vara orolig, det är vi väl alla :)

2013-03-19 @ 21:56:49
URL: http://saraah.blogg.se/
Postat av: Sara

skönt förresten att hon inte vänder sig igen. haha det gör ju melissa när jag vänder på henne. en minut senare typ har hon vänt på sig :P fast nu sover hon oftast på sidan, tack och lov. :)

2013-03-19 @ 21:58:58
URL: http://saraah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0