Libero

När Amanda föddes var det pampers som gällde.. Libero var hårda och hon pissade därför ofta igenom.. Vid 3-4 månader vände de plötsligt och libero blev de bästa.. Och är det än! Supernöjd över deras blöjor och up and go är ljusår bättre ån pampers!
Gick då med liberoklubben! Alltid skoj att beställa nått roligt därifrån! 
Dagisskivan är en grej jag är riktigt nöjd över, mysiga låtar sjungs av barn och dagisfröken! Dessutom för mig nästan helt nya låtar! Amanda diggar skivan stenhårt så stor tummen upp för den!


Två handdockor har vi oxå fått från libero! Jättefina! Vi har humlan och nyckelpigan:) längst ut åt båda hållen på bilden:)

Dessutom har jag beställt lite babysaker som skallra och dyl samt en fin bok:)


Så ni som väntrar eller fått barn, gå med i liberoklubben för att få gratisprover, presenter Och kunna köpa saker för blöjorna ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad har ni för nattblöjor? Vi har pampers dry på natten. Hittar inget motsvarande med libero. Har köpt liberos med spännen men har inte vågat testa ;)

Svar: vi har Libero Comfort på natten (storlek 5), har aldrig läkt igenom.. tycker pampers luktar så ofantligt mycket urin och framförallt nu när mängden piss är mer än som små.. blä!
ouzzo.blogg.se

2013-10-21 @ 09:10:42
URL: http://saraah.blogg.se/
Postat av: Karin

Fina saker!! :) Jag är med i både Pampers- och Liberoklubben ;) gillar Pampersblöjorna bäst! Mycket mjukare och skönare :D

Svar: jo pampers var mjukare i början men dom stinker urin tyvärr.. har hitills inte träffat nån som sagt att dom inte gör de.. och blir värre efter ett par månader om vi säger så;) de som gjorde att vi bytte efter ett tag och är så nöjda.. men lär göra samma med nästa barn för libero är hårdare.. sen har inte pampers någon bra up and go (för dom är mkt mjukare än vanliga=)
ouzzo.blogg.se

2013-10-21 @ 11:14:42
URL: http://tjofftjoff.blogg.se
Postat av: sara

Okej då ska jag testa dom imorrn. Dom vi har hemma men inte testat. :)

Svar: För oss fungerar dom super iaf:)
ouzzo.blogg.se

2013-10-21 @ 20:32:43
URL: http://saraah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0