världens bästa tjej!

Ja idag är mammahjärtat stolt! Våran lilla tjej har slutat med tutten! För en vanlig person som inte känner Amanda kanske detta låter simpelt men detta barn har varit så besatt av denna tutte sen födseln och nu har hon alltså slutat! 
Hon är tokig i lejonkungen och därför föddes idén att "lejonen skulle komma med Simba till henne när hon slutade med tutten". För de vet ju alla att lejonen ser och hör allt ;)
Sagt o gjort, vi köpte ett simba-mjukisdjur från Disney (utan hennes vetskap såklart) och sen så började vi försiktigt fasa ur med att somna utan tutten och få på natten tills att ta bort helt. Gick så bra! Visst kom de någon tår vid läggdags och första natten helt utan tutte så vakande hon vid 03 och grät efter tutten... men sen har de gått bra och 3:e natten utan tutte smög jag in till henne vid midnatt och la denna simba bredvid hennes kudde! 
Vaknade sen vid 07.00 av en dotter som tjöt av glädje i sitt rum och kom sen inspringades med simba under armen mäkta stolt! Så i 1 vecka har vi nu varit helt utan tutten och nattningarna går snabbare och snabbare. Första kvällen tog det minst 2 timmar att somna (puuuh) men ikväll gick de på under 30 minuter! 
 
Och ja Simba är hennes klart bästa vän just nu! =) och hon somnar alltid med honom vid kudden eller under armen!=) 
Nu är vi utan tutten i detta hus oxå :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0