uv kläder och veg mat!

japp som rubriken lyder sitter jag i detta nu och söker lite UV kläder inför utlandet. Ska inget köpa riktigt ännu men vill se om de ev finns lite erbjudanden nu när hösten är här! Tycker de e svårast till Saga. Hon lär bara ha storlek 68 när vi åker (ja vi har en 74 uv dräkt hemma och den hade Amanda i USA, dvs 1 år och 8 månader=) Dom är gigantiska! Amanda har 98 på både baddräkt och uv dräkt ännu o de sitter bra=)
Ja storlek 68 är utbudet betydligt mindre men vill helst hitta en med UPF 80 och HELA ben och armar, inte 3 kvarts som många har.. priset är ju därefter! Typ 500-600 kostar dom.. jaja, de får de ju vara värt!
denna är storlek 68-74 (vilken bra storlek va!) och +80 i UPF samt som man ser hela ben och ärmar! Vill ju slippa smörja så lite som möjligt när dom e såhär små... ja ho hinner ju bli 9 månader men ändå=) räcker med att ansikte och händer/fötter inte är skyddade känns de som!
 
 
Ja veckans vegetariska blev morotssoppa med sting! Mumma, den var riktigt god! Supernyttig och morötter är ju bara sååå gott! Amanda åt en hel tallrik hehe=) När hon var lite gillade hon inte alls soppa men nu älskar hon ju ärtsoppa och köttsoppa bla!
nä en te kopp, grapefrukt och en smörgås innan sängen väntar!
Ja första ska jag se idol på play och lite hockey hahaha.. aldrig i säng före midnatt var de!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0